یک دستگاه سورتینگ سیب زمینی تمام اتوماتیک به معنی این است که بتواند در درجه اول محصول خوب را از بد جدا کرده، سپس کار شستشو، خاک گیری، خشک کن، سورتینگ، توزین و در نهایت بسته بندی را انجام دهد که قیمت فروش هر کدام از این بخش ها با یکدیگر متفاوت می باشد.
مراحل کامل دستگاه سورتینگ سیب زمینی تمام اتوماتیک
مراحل کامل کار یک دستگاه سورتینگ تمام اتوماتیک به صورت زیر خواهد بود:
- نوار نقاله دستچین برای جدا سازی
- در بخش تمیز کردن سطل سیب زمینی می توان به دو صورت عمل نمود: خاک گیری یا شستشو
- سورتینگ و سایز بندی
- توزین و بسته بندی
نوار نقاله دستچین دستگاه سورتینگ سیب زمینی
محصول وارد مخزن دستگاه نوار نقاله دستچین می شود.
پس از آن توسط بازدید انسانی، خوب از بد جدا شده تا محصول سالم برای دیگر بخش های خط سورتینگ ارسال شوند.
تمیز کردن سطح سیب زمینی
تمیز کردن سطل سیب زمینی همانطور که در بالا ذکر شد، به دو صورت می تواند انجام شود:
- تمیز کردن توسط دستگاه غلطکی سایشی خاک گیری
- تمیز کردن توسط بخش شستشو تونلی و خشک کن تونلی
قطعا هزینه ساخت دستگاه غلطکی خاکگیری سط سیب زمینی ارزان تر خواهد بود ولی شتسشو کار بسیار تمیزی ارائه خواهد داد.
که برای میوه فروشی های درب مغازه ها امروز بسیار مهم شده است.
انواع دستگاه سورتینگ سیب زمینی
انواع دستگاه های سورتینگ سیب زمینی به دو صورت زیر عمل می نمایند:
- حجمی
- وزنی
مدل وزنی خوبیش این است توسط میله های تشخیص حجم، محصول را به 5 سایز می تواند تقسیم بندی نماید.
در حالی که مدل وزنی به صورت دقیق می آید در درجه اول کار سورتینگ را انجام داده و هزینه ساخت بالاتری نسبت به دستگاه توزین حجمی خواهد داشت.
اما چون در محصول سیب زمینی دقت وزن بسیار مهم نیست.
توصیه می کنیم از دستگاه سورتینگ حجمی با ظرفیت حداقل 500 کیلوگرم تا 2000 استفاده نمایید.
با دستگاه سورتینگ حجمی به راحتی می توانید انواع محصولات را از جمله کیوی، پرتقال، نارنگی، ترنج، به و سایر میوه ها را نیز سایز بندی نمایید.
دستگاه بسته بندی سیب زمینی پیاز
پس از سورت شدن، باسکول هایی قرار داده می شود که کار وزن کشی را به عنوان مثال در گونی های 5 و 10 کیلویی انجام دهند.
کاری که این دستگاه ها انجام می دهند دقت بسیار بالای آن ها و همچنین بسته بندی تمام اتوماتیک در گونی یا جدیدا در کیسه های توری شکل است که حالت شش ضلعی دارند.
آشنایی با دستگاه شستشوی سیب زمینی
دستگاه شستشوی سیب زمینی دارای مخزنی تونلی مانند و گردان است که با استفاده از برس های مختلف کار شستشو را انجام می دهد.
برای هویج نیز کاربرد دارد، ولی قبل از آن باید در حوضچه شستشو قرار گیرد تا گل های اضافی ته نشین گردد.
بعد توسط برس ها و فرچه های دستگاه شستشو ی سیب زمینی کاملا تمیز گردد .
در نوع صنعتی یا قطعات مجزای خانگی می تواند مورد استفاده واقع شود.
شست و شوی سیب زمینی باعث می شود که بتوان آن را در بسته بندی های تور و دیگر بسته بندی ها قرار داد.
نایلون گزینه خوبی برای افزایش ماندگاری و ارائه سیب زمینی برای صادرات به کشورهای همسایه و مصرف نمی باشد. همچنین در خانه نیز باید در سبدهای مجزا نگهداری شود و از محیط نایلون و یخچال به دور باشد تا چروکیده و فاسد نگردد.
همچنین جوانه نزند که در این صورت غیرقابل مصرف می گردد.
طرز کار دستگاه شستشوی سبزی
شستشوی سبزی قبل از بسته بندی یا خشک و منجمد کردن می تواند به کار رود.
در کنار این کارها هست که فرآیندی کامل را طی می کند تا وارد عرصه فروش گردد و کاری موفقیت آمیز و پر بازده محسوب گردد.
کسانی که می خواهند کارآفرینی خوبی در زمینه دستگاه های شستشوی میوه و سبزیجات داشته باشند.
باید در آغاز، طرح توجیهی مناسبی داشته باشند.
ولی در کل در کارگاه های سورتینگ بسیار مورد پسند و توجه افراد قرار گرفته است.
این مکان ها در کنار بسیاری از مزارع کشت یا منطقه مرزی در شهرهای مختلف ایجاد شده اند و چندین نفر را به این کار مشغول نموده اند.
که با تکمیل فرآیند بهره کافی از توزیع نصیبشان گردد.
این کار پذیرایی در مجالس شلوغ را سهل نموده است.
پذیرایی در مجالس به دو نوع کلی تشریفاتی سازمانی و خصوصی تقسیم بندی می شود.
ولی هر چه پذیرایی مدرن تر باشد راحتی کار را برای انسان ها به وجود می آورد.
و می توان گفت میزهای جذاب تری را می توانند تزیین کنند و مهمانان از این موضوع لذت بیشتری ببرند.
و آن نیز ترغیب به این کار شوند و در زمان هم صرفه جویی بیشتری را تجربه نمایند.
هسته گیر آلبالو چه دستگاهی ست؟
آلبالو یکی از میوه هایی است که در فصل های مختلف در شهرهایی تولید می شود.
ولی محدوده زمانی کوتاهی را شامل می شود.
و بخاطر حساس بودنش اگر در صنایع تبدیلی فرآوری شود بهتر است.
و در حیطه های مختلفی مثل مربای خانگی و کارخانه ای، آبمیوه، میوه خشک، تهیه لواشک، رنگ دهی و دیگر فرآورده های صنایع غذایی مزایای بسیاری دارد
و در دستگاه هسته گیرهای صنعتی و خانگی در آغاز یک سینی یا ظرف و در پایین تر، حفره هایی تعبیه شده است که هسته را جدا می سازد.
و آلبالو به جایی دیگر انتقال داده می شود و اینگونه کیفیت ارائه محصول و تبدیل به فرآورده های مختلف بهتر انجام می پذیرد.
از صادرات سیب زمینی چه میدانید؟
سیب زمینی یکی از محصولاتی است که در همدان بیشترین کیفیت و سطح کشت را شامل می شود.
ولی در کردستان و دیگر مناطق ایران نیز کشت می شود و محصولی فصلی است و نوع پاییزه آن نیز وجود دارد.
ولی باید با توجه به قابلیت های صادراتی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
صاحبان صنایع و افراد به بهینه سازی مناطق کشت از طریق آبیاری های متناسب که باعث کاهش سریع آب های زیرزمینی نشود.
می توان صادرات سیب زمینی و حوزه های هم پوشان را به کشورهای مختلف در حجم های بالا انجام داد.
و بهره بیشتر از این قابلیت های مورد نظر کسب کرد و روز به روز قابلیت های آن را افزایش داد.
و پایه های اقتصاد را با ارزآوری مستحکم تر نمود و از نظرها غافل نماند و رو به هر چه صنعتی تر شدن این محصول پیش برویم.
سیب زمینی و انواع آن
تاریخچه سیب زمینی به سال های بسیار دور بر می گردد.
علاوه بر ایران که یک فرد انگلیسی بذر آن را به پادشاه ایران هدیه کرد .
تولید آن شروع شد در چین، روسیه، هند، آلمان، لهستان، آمریکا کشت می شود.
انواع سیب زمینی شامل پوست قهوه ای، دارای نشاسته بسیار و آب کم و مناسب برای سرخ کردن می باشد.
سیب زمینی با پوست زرد برای تهیه پوره مناسب است و طعم کره می دهد.
سیب زمینی شیرین، سیب زمینی های انگشتی، سیب زمینی قرمز، برای آب پز، بخار پز و تنوری مناسب است.
این محصول منبع خوبی از ویتامین C، ویتامین B6، پتاسیم، منگنز، مس و فیبر میباشد. این صنعت کشاورزی کلا احتیاج به این دارد که روش های مکانیزه را در تمام حیطه ها به کار گیرد تا بتوانند صادراتی بهتر داشته باشند.
خلاصه اینکه برای کارخانه های چیپس سازی هم مورد نیاز است و برخی دستگاه های شستشو نیز در آن مکان می تواند کار تکمیل کند.
اگر این محصول فرآوری شود بهتر و در زمان بیشتری می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
معرفی و قیمت دستگاه سورتینگ سیب زمینی
سیب زمینی یکی از منابع غذایی اصلی بسیاری از شهر و کشورها به شمار می رود و هر وقت فرآوری، خشک و چیپس شود ماندگاری آن بیشتر می گردد.
ولی بهترین دما، دمای هفت تا ده درجه سانتی گراد است.
تقریبا در هوای اتاق تا دو هفته سالم باقی می ماند و نباید در دمای یخچال و کنار پیاز نگهداری شود.
گازی که از پیاز منتشر می شود چون باعث خرابی محصول می گردد.
دستگاه سورتینگ سیب زمینی براساس حجم نیز می تواند گزینه خوبی برای استفاده باشد.
صاحبان چنین کسب و کاری می توانند بعد از استفاده از دستگاه های شستشوی برسی یا فرچه ای آن را مورد استفاده قرار دهند.
تا بتوانند محصول را با کیفیت بهتری روانه بازار داخل و صادرات بنمایند و به خوبی و کامل از این صنعت بهره ببرند و به سمت پیشرفت هر چه بیشتر بروند.